*

 

 
КОГЕНЕРАЦИЯ и ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ
g1

      Генераторни агрегати
Предлаганите генераторни агрегати са изключително компактни и изискват много малко място. Базовата рама на системата двигател-генератор е осигурена срещу вибрации с помощта на трайни ленти от еластомер, позиционирани между двигателя и поддържащата рамка. По същия начин рамката е също изолирана от основата, като така се предотвратява въздействието на вибрациите върху сградата. Двигателите притежават висока степен на динамично равновесие и не изискват специална основа, освен да издържа на натоварването и да е с гладка повърхност.

      Модули
Уредбите двигател-генератор са комплектовани в цялостни модули, за да се усвои топлината от охлаждащите цикли на двигателя. Те са подобни на агрегатите, но с допълнителни свързани топлообменници, разположени на поддържащата рама.

      Контейнерно изпълнение
Обемът на доставка включва уредба двигател-генератор, пулт за управление и допълнителни системи като вентилационна, газово трасе и система за доливане на смазочно масло, като всички са разположени в шумоизолиращ контейнер, а шумозаглушителят за отработени газове и радиаторът са разположени на покрива. Електрическото табло и разпределителното устройство са разположени в отделна стая в края на контейнера. Произведената и тествана в  завода комплексна уредба се нуждае просто от свързване към газ и ток на място, като така се намалява до минимум времето за монтаж и се повишава универсалността и лесната приспособяемост. Предлагат се също и комбинирани системи за производство на топлина и електричество, които регенерират отпадната топлина чрез интегриране на подходящи топлобменници в системите на охлаждащата вода и отработения газ. Компактната конструкция позволява пестене на пространство и лесна достъпност за извършване на сервизни дейности.

Видове инсталации
"Екоенерджи технолоджи" ООД, гр. Ямбол, ул. "Г. С. Раковски" 1а, офис 406;
тел: 046/ 663 670, факс: 046/ 663 672; e-mail: office@EcoEnergyBG.eu
goto top Горе goto top home Начална страница map Карта mail Пишете ни login-bg.php Служебни